Borsanın yeni yönetim kurulu belirlendi

1 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Giresun Ticaret Borsası seçimlerinin ardından, Yağlıdere ilçesinden iki iş insanı yönetim ve denetim organlarında görev aldı.

Seçimlerde Yağlıdereli iş insanı Hamza Bölük’ün kazandığı seçimin ardından, Bölükler Gıda’dan Sebahattin Bölük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken, Durdular Fındık’tan Bayram Durdu ise Disiplin Kurulu Üyeliği görevine seçildi.

Borsa Başkanı Hamza Bölük, yeni çalışma dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Üyelerin gösterdiği ilgi, katılım, güven ve destek için teşekkür eden Bölük, yeni dönemde şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, ortak akıl ve istişare ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

“ÜYELERİMİZİN HAK VE MENFAATLERİ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

Giresun Ticaret Borsası’nın 100 yıllık köklü geçmişine dikkat çeken Hamza Bölük, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Borsamızın temel yönetim anlayışının merkezinde, her zaman üyelerimizin hak ve menfaatlerini gözetmek yer almıştır. Bu anlayış, bundan sonraki dönemde de temel çalışma prensibimiz olmaya devam edecektir.

Yeni dönemde şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, ortak akıl ve istişare ilkeleri doğrultusunda hareket ederek, üyelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını önceliklendiren bir yönetim anlayışını kararlılıkla sürdüreceğiz.

Borsamızın ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları, üyelerimizin görüş ve önerilerini dikkate alarak, ortak akıl ve iş birliği içerisinde hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

“BU GÜVEN, BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR SORUMLULUKTUR”

Seçimlerin ardından kendilerine tevdi edilen sorumluluğun bilincinde olduklarını vurgulayan Bölük, üyelerin güveninin kendileri için önemli bir çalışma azmi oluşturduğunu ifade etti.

Önümüzdeki dönemde borsanın kurumsal itibarını daha da güçlendirmeyi, üyelerin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumayı ve ortak hedefler doğrultusunda kalıcı değerler üretmeyi amaçladıklarını belirten Bölük, seçim sürecinde destek veren tüm üyelere teşekkür ederek seçimlerin borsa, üyeler ve bölge adına hayırlı olmasını diledi.

FATİH AYTEKİN ÖZDEMİR 


Paylaşmayı Unutma!

HABER YORUMLARI

Bu habere Henüz Yorum yapılmamış. İlk sen yorum yap..


YORUM YAPINIZ

* Yorumlarınız kontrol edildikten sonra yayımlanacaktır